Bemutatkozás « Gallyazás, fűnyírás, parkgondozás | Feed Org Bt.

Bemutatkozás

Posted Írta: Feed Org Bt. Kategória:     Comments Nincs hozzászólás
dec
4

A Feed-Org Mezőgazdasági, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságot battonyai székhellyel családi vállalkozásként a feleségemmel 1998. áprilisában alakítottuk meg. Induláskor olyan tevékenységi kört voltunk kénytelenek választani, ami alacsony befektetést, kevés pénzt igényelt, esetlegesen államilag támogatott tevékenységnek számított. A Bt. indulási tevékenységi köre az üzletviteli tanácsadás és egy általános kereskedelmi tevékenység lett.

1999-ben a Bt. kihasználva a román határhoz való közelségét nagy mennyiségű műtrágyát forgalmazott. Az idő múlásával már szemes takarmány és gabona kereskedelemmel, majd kecsketenyésztéssel – tejelő kecskék tartásával – is foglalkozni kezdtünk. A kecsketejből sajtot állítattunk elő és azt, mint saját terméket forgalmaztuk. Vágyunk egy saját tulajdonú tejfeldolgozó sajnos sohasem valósult meg.

A kezdeti nehéz évek után új lehetőség előtt álltunk. A Démász Zrt.-nél eredményesen pályáztuk meg több településen a villanyvezetékek alatti terület gallyazását, a nyiladékok tisztítását és lakott területen kívül a villamos vezetékek alatti nyomvonal karbantartását

A vállalat képviseletére jogosult vezető: Pertich Antal

Főbb tevékenységek:

Zöldterület karbantartás :

  • Parkgondozás
  • Fűnyírás
  • favágás, veszélyes fák gallyazása, kivágása
  • elektromos vezeték alatti gallyazás, nyomvonal karbantartás
  • védett, fák, fasorok felmérése, gondozása, faápolás


Főbb megrendelők és kiemelésre érdemes referenciák

A jól végzett munkák a Démász Zrt.-vel és a Primavill Kft.-vel több éves szerződés megkötését eredményezte. Ezután dél-békés településeinek gallyazását – mintegy 34 városban és településen – a Bt. végezte.

2005-ben addigi tevékenységünkhöz kapcsolódó, abba illeszkedő újabb kihívással találtuk magunkat szemben. Sikerrel pályáztunk a MOL Nyrt. bizonyos munkáira. Algyő, Kardoskút és Battonya főgyűjtőin, gyűjtőin, olaj- és gázkútjain, üzemeiben a . látta el a rendszeres fűnyírást, parkgondozást, környezet és nyomvonal karbantartást. Tevékenységi körünket módosítottuk: kereskedelemmel többé már nem foglalkozunk. Tavasztól őszig füvet vágunk, ősztől tavaszig gallyazunk, ez a munkamegosztás napjainkig jellemző.

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően napjainkban fővállalkozóként jelentős szerződéssel és referenciával rendelkezünk, társaságunk munkája révén a régió egyik elismert szolgáltatójává vált.

Partnereink igényeinek teljes körű kiszolgálására törekszünk, a Társaság minden munkatársát a minőség-és környezetközpontú valamint munkahelyi egészségvédelem és biztonság iránti elkötelezett gondolkodásmód és a megbízók igényeinek maradéktalan kielégítése jellemzi. Felismertük, hogy a hosszú távú üzleti eredményességet csak a szolgáltatásaink minőségének állandó és tervezett fejlesztése, valamint a környezeti és munkabiztonsági hatások szabályozott keretek között tartása biztosíthatja. Ennek érdekében folyamatainkat az ISO 9001:2008 az ISO 14001:2004 valamint az OHSAS 18001:2007 szabvány szerinti minőség- és környezetközpontú, valamint munkahelyi egészségvédelem és biztonság integrált irányítási rendszer alkalmazásával kívánjuk rendszerbe foglalni. Az SGS Hungária Kft. (UKAS, SAS akkreditáció) általi tanúsító auditra terv szerint 2011-ben kerül sor.

Főbb megrendelőink:

  • MOL Zrt.
  • DÉMÁSZ ZRT.


Eszközellátottság

A társaság minden olyan eszközzel rendelkezik, amely a magas színvonalú szolgáltatás nyújtásához szükséges. Az informatikai háttér biztosítja a hatékony munkát, többek között Internetes személyi számítógépek, laptopok, mobiltelefonok stb.

Az eszközállomány bővítését és korszerűsítését a cég az anyagi lehetőségeihez mérten fejleszti.

Szervezeti‑működési feltételek

A dolgozói létszám jelenleg 25 fő, melyből 2 fő vezető, 2 fő területi vezető 21 fő fizikai foglalkozású munkatárs. A cég irányítását az ügyvezető végzi. Társaságunk egyszerű, áttekinthető szervezeti rendben működik, ahol világosak, egyértelműek a feladatok és hatáskörök.